Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Brown zorgt voor hysterie in Amsterdam

Shownieuws

Chris Brown trad vrijdagavond op in de Heineken Music Hall. Zijn publiek bestond voornamelijk uit hysterische tienermeisjes. Zondag treedt hij nogmaals op.

In een tot de nok gevulde Heineken Music Hall gaf Chris Brown vrijdagavond zijn eerste van twee concerten op Nederlandse bodem. Een zaal vol tienermeisjes schreeuwde in Amsterdam de longen uit hun lijf en barstte in hysterie uit toen Brown de eerste klanken van zijn muziek liet horen.

De populariteit van de 19-jarige Amerikaanse r&b-zanger is in Nederland tot grote hoogten gestegen. Hij trakteerde het publiek in Amsterdam, behalve op zijn grootste hits 'With you', 'Yo (excuse me miss)', Say goodbye' en 'Gimme that', ook op vuurwerk. Begeleid door zijn dansers zorgde 'ladykiller' Brown ervoor dat het publiek zich geen moment hoefde te vervelen.

Halverwege de show leek Brown even van het podium te verdwijnen om opeens achterin de zaal op te duiken op een tweede podium waar hij twee nummers ten gehore bracht. Tijdens het nummer 'No air', dat hij normaal met zangeres Jordin Sparks zingt, vroeg hij het publiek om met hem mee te zingen en dat gebeurde uit volle borst. Omdat de fans er maar geen genoeg van konden krijgen nam Brown afscheid met één van zijn meest recente hits 'Forever'.

Chris Brown, die volgens geruchten een relatie heeft met r&b-zangeres Rihanna, staat zondag nog een keer in een uitverkochte Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen