Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anne Hathaway wil oppassen in Witte Huis

Shownieuws

Anne Hathaway zou op Sasha en Malia Obama willen passen, de dochters van de 44e president van Amerika. "Het lijkt me geweldig de 'First Babysitter' te zijn."

Anne Hathaway zou wel op Sasha en Malia Obama willen passen, de dochters van de toekomstige president van Amerika. Dat verklaart de actrice tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik zou best het hoofd van hun babysitters willen zijn. Het lijkt me geweldig om de 'First Babysitter' te zijn."

Ook andere sterren zouden best deel uit willen maken van de staf van de 44e president, die dinsdag wordt beëdigd. Sex and the City-acteur Chris Noth zou wel over milieuzaken willen beslissen. "Het is de belangrijkste baan. Het gaat om het voortbestaan van onze planeet."

Rapper Common ziet zichzelf wel als 'hiphopambassadeur'. "Ik zou me dan over sociale zaken buigen, zoals kinderen zonder ouders. Daar zou ik wel wat mee kunnen." Desperate Housewives-actrice Andrea Bowen zou wel 'proeflezer' willen worden van de speeches van Obama. "Ik vind zijn speeches namelijk geweldig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen