Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kapper Drew Barrymore in de verdediging

Shownieuws

De kapper van Drew Barrymore snapt niets van de ophef rond het kapsel dat ze bij de Golden Globes droeg. Het haar van de actrice was geblondeerd en getoupeerd.

De kapper van Drew Barrymore snapt niets van de ophef rond het kapsel van zijn cliënte bij de uitreiking van de Golden Globes. De actrice trok op de rode loper de aandacht omdat haar voorheen bruine lokken geblondeerd en hevig getoupeerd waren. "Mensen zeggen vaak dat je het simpel moet houden, maar ik vind simpel saai", verklaart haarstylist Giannandrea tegenover het Amerikaanse modevakblad Women's Wear Daily.

De Italiaanse haarkunstenaar gelooft dat de 33-jarige Barrymore alles kan hebben. "We proberen altijd iets bij haar te doen dat niet standaard is, maar wel mooi", vertelt hij. "Het idee is om altijd iets te doen waardoor ze opvalt. Drew is de koningin van Hollywood."

De kritiek op het kapsel van Barrymore raakt Giannandrea dan ook niet. "Als ik het haar van iemand doe, staan er altijd minstens tien mensen omheen. En ze zullen nooit alle tien mooi vinden wat ik doe, ik neem dat totaal niet persoonlijk op."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen