Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jordy van Loon op één in hitlijst

Shownieuws

Jordy van Loon bezet de eerste plaats in de Single Top 100 met het nummer 'Verliefdheid'. Hij verjaagt daarmee Marco Borsato van de eerste naar de derde plek.

De populariteit van Jordy van Loon kent geen grenzen. De 15-jarige zanger bezet de eerste plaats in de Single Top 100 met het nummer 'Verliefdheid'. Hij verjaagt daarmee Marco Borsato met 'Dochters' van de eerste naar de derde plek. De Belgische Milow staat op twee met 'Ayo technology', terwijl Jeroen van der Boom nieuw binnenkomt op vijf met 'Alles min één'.

Zangtalent Jordy werd vorig jaar ontdekt na een optreden in het programma Mooi! Weer De Leeuw, wat hem een contract opleverde bij het kleine platenlabel Jaz Music, dat eerder werkte met sterren als Bonnie St Claire en Ronnie Tober. Tijdens de inzamelingsactie Serious Request riepen de 3FM-dj's, die zes dagen zonder eten zaten opgesloten in het Glazen Huis in Breda, 'Verliefdheid' uit tot hun lijflied.

In de albumlijst staat de Britse zangeres Adele net als vorige week op de hoogste positie met '19'. De zangeres, die met 'Make you feel my love' de vierde plek in de singlelijst bezet, staat in totaal al 48 weken in de Mega Album Top 100. Hoogste nieuwe binnenkomer is de Nijmeegse band De Staat, die met het debuutalbum 'Wait for evolution' op de dertiende plek staat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen