Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tommy Lee Jones opgenomen in Cowboy Hall of Fame

Shownieuws

Tommy Lee Jones is opgenomen in de Texas Cowboy Hall of Fame. Naast acteur is de 62-jarige Jones veehouder op zijn ranch in zijn geboortestaat Texas.

(Novum/AP) - Tommy Lee Jones is donderdag opgenomen in de Texas Cowboy Hall of Fame. Naast een bekende acteur uit films als 'The fugitive' en 'No country for old men' is de 62-jarige Jones veehouder op zijn ranch in zijn geboortestaat Texas. Hij houdt er koeien en fokt polopaarden.

In de eregalerij van het cowboymuseum in Fort Worth worden jaarlijks mensen opgenomen die uitblinken in de rodeocompetitie of een belangrijke rol spelen in de promotie van de western-levensstijl.

Jones toonde zich tijdens de ceremonie erg verguld met zijn plekje in de Hall of Fame. "Dit is de eerste keer dat ik een onderscheiding als iets persoonlijks opvat. In al die jaren dat ik prijzen heb gewonnen, is dit de eerste keer dat ik zou willen dat mijn opa hier aanwezig kon zijn", verklaarde de acteur, die onder meer een Oscar en een Golden Globe heeft gewonnen voor zijn rol in 'The fugitive' (1993).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen