Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennie Garth kan opvoeden dochters niet alleen

Shownieuws

Jennie Garth heeft met drie jonge dochters voortdurend haar handen vol. Luca Bella (11), Lola Ray (6) en Fiona Eve (2) zijn de 90210-actrice soms te veel.

Jennie Garth heeft met drie jonge dochters voortdurend haar handen vol. Luca Bella (11), Lola Ray (6) en Fiona Eve (2) zijn de 90210-actrice soms te veel. "Onlangs nog waren we in een restaurant en mijn man was er niet bij. Ze gedroegen zich als beesten, praatten heel hard en zongen", zegt ze in het Amerikaanse OK! Magazine. "Ik stond er niet eens bij stil wat andere mensen dachten, ik was met mijn hoofd ergens anders."

De andere bezoekers van het restaurant waren minder tolerant tegenover de ketende kinderen. "Plotseling schreeuwde een vrouw aan de andere kant van het restaurant tegen de kinderen en zei tegen mij: sorry, maar kun je alsjeblieft je kinderen in bedwang houden? Ze verpesten mijn etentje!"

Aanvankelijk wilde de 36-jarige Garth een bitse opmerking maken tegen de vrouw, 'maar dat deed ik niet, ik liet haar uitrazen', legt de actrice uit. "Na de maaltijd liet ik ze naar die tafel gaan om hun excuses aan te bieden." Haar opvoedmethode wierp zijn vruchten af. Toen Garth haar kroost voor het slapen gaan vroeg wat het had geleerd van de aanvaring, zei Lola Ray: "Je moet je netjes gedragen in een restaurant, want er zijn ook andere mensen."

Hoewel Garth het al moeilijk heeft met drie kinderen, sluit ze een verdere uitbreiding van haar gezin niet uit. "Hoe eerder, hoe beter, want ik word er niet jonger op", weet ze. Haar moeder en echtgenoot, acteur Peter Facinelli, denken daar anders over. "Zij zouden zeggen: absoluut niet. Maar ik zeg volmondig: ja, meer baby's!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen