Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie vrouw van het jaar voor Duitse mannen

Shownieuws

Sylvie van der Vaart is door lezes van de Duitse editie van Maxim gekozen tot Vrouw van het jaar. "Haar schoonheid maakt ons sprakeloos", meldt de redactie.

Sylvie van der Vaart is door lezers van de Duitse editie van mannenmagazine Maxim gekozen tot Vrouw van het jaar 2009. "Haar schoonheid, natuurlijkheid en overweldigende uitstraling maakt ons sprakeloos", laat de redactie van het blad weten in een verklaring. Sylvie van der Vaart laat onder anderen actrice Scarlett Johansson achter zich.

Meer dan dertienduizend lezers brachten een stem uit op hun favoriete schone. De 30-jarige echtgenote van voetballer Rafael van der Vaart geniet grote populariteit in Duitsland en is een graag geziene gast in diverse tv-shows. De blondine heeft een vaste plek in de jury van de Duitse talentenjacht Das Supertalent. Maandagavond presenteerde ze vanuit Zürich nog de FIFA Player of the Year-verkiezing.

Scarlett Johansson bezet de tweede plaats in de ranglijst met vrouwen van het jaar en op de derde plaats staat Bondgirl Olga Kurylenko. Het februarinummer van de Duitse Maxim, waarin de lijst met 66 populairste vrouwen is opgenomen, is sinds donderdag verkrijgbaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen