Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Osbourne krijgt tabloid op knieën

Shownieuws

Het tabloid The Sun moet zijn excuses aanbieden aan Sharon Osbourne. De krant stelde in een artikel dat ze haar man Ozzy Osbourne behandelt als een slaafje.

(Novum/AP) - Het Britse tabloid The Sun moet excuses aanbieden aan Sharon Osbourne voor het publiceren van een artikel waarin wordt gesteld dat ze haar man Ozzy Osbourne behandelt als een slaafje. The Sun heeft toegezegd een schadevergoeding te betalen en haar juridische kosten te vergoeden. De hoogte van het bedrag is niet bekendgemaakt.

De 56-jarige Osbourne sleepte de krant voor de rechter naar aanleiding van een verhaal dat eind 2007 werd gepubliceerd. In het artikel stelt The Sun dat ze 'haar zwakke echtgenoot Ozzy Osbourne ten gronde richt'. Volgens de advocaat van Osbourne waren de ongefundeerde aantijgingen 'zeer grievend, beledigend en kwetsend'.

Sharon Osbourne werd bij een groot publiek bekend door de realityserie The Osbournes, die tussen 2002 en 2005 werd uitgezonden door muziekzender MTV. De soap draaide om het ongewone gezinsleven van Ozzy Osbourne, die in de jaren zeventig bekendheid vergaarde als frontman van de band Black Sabbath.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen