Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Howard K Stern rouwt nog steeds om Anna Nicole

Shownieuws

Howard K Stern rouwt nog steeds om het verlies van zijn geliefde Anna Nicole Smith. "Ik vind het nog steeds moeilijk om beeld of foto's van haar te zien."

Howard K Stern is nog steeds niet over het verlies van zijn geliefde Anna Nicole Smith heen. Dat vertelde de voormalige vriend en advocaat van de overleden playmate in de Britse versie van het programma Entertainment Tonight. "Ik vind het nog steeds moeilijk om beeld of foto's van haar te zien en te beseffen dat ze er niet meer is."

Smith overleed op 8 februari 2007, vijf maanden na de dood van haar 20-jarige zoon Daniel en de geboorte van haar dochtertje Dannielynn. Een onbedoelde overdosis medicijnen werd de 39-jarige blondine fataal.

Stern, die pas de laatste maanden van haar leven een relatie met Smith had maar al sinds de jaren negentig haar belangen behartigde, vertelt dat hij pas na haar dood besefte hoe belangrijk de seksbom voor hem was. "Ze was mijn leven. Ik heb mijn hele wereld voor haar opgegeven."

Het eerste jaar na haar dood was Stern zo aangedaan dat hij moeite had zich te concentreren. "Ik kon me niet langer dan een paar minuten op iets focussen zonder in te storten. Ik deed alles op de automatische piloot", vertelt hij. "Er was een tijd dat ik eigenlijk alleen maar dood wilde."

Nog steeds heeft de advocaat de dood van zijn geliefde cliënte nog niet geaccepteerd. "Ik heb nog steeds dromen waarin ze leeft en waarin alles dat de afgelopen twee jaar is gebeurd een boze droom blijkt te zijn geweest."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen