Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Springsteen boos om kaartverkoop

Shownieuws

Springsteen is furieus op het bedrijf dat de kaartverkoop regelt voor zijn concert in New Jersey. Volgens de zanger is er sprake van 'belangenverstrengeling'.

Bruce Springsteen is furieus op het bedrijf dat de kaartverkoop regelt voor een concert dat hij geeft in New Jersey. Via de site van Ticketmaster zouden potentiële ticketkopers worden doorverwezen naar dochtermaatschappij TicketsNow, een site waarop mensen in staat worden gesteld concertkaartjes te ruilen of te verhandelen tegen prijzen die boven de marktwaarde liggen. "Wij vinden dit pure belangenverstrengeling", laten Springsteen en zijn E Street Band op de website van de zanger weten. "Ticketmaster moet zorg dragen voor een goede en eerlijke kaartverkoop tegen normale prijzen."

Ticketmaster heeft Springsteen inmiddels hebben beloofd te stoppen met het doorlinken van kopers. "Wij bieden Bruce, zijn management en boven alles zijn fans onze oprechte verontschuldigingen aan", laat het bedrijf weten.

Springsteen komt dit jaar ook naar Nederland. Samen met zijn band komt de 59-jarige zanger naar de veertigste editie van Pinkpop. De Amerikaanse rockster is op de eerste festivaldag, 30 mei, de afsluitact.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen