Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Website plaatst foto van mishandelde Rihanna

Shownieuws

TMZ heeft een foto geplaatst van een vrouw met verwondingen in haar gezicht. De vrouw op de foto zou Rihanna zijn na mishandeling door haar vriend Chris Brown.

De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ claimt foto's te hebben geplaatst van de mishandelde Rihanna. Op de foto's is een jonge vrouw met onder meer gezwollen lippen, bulten op haar voorhoofd en sneeën in haar wang en rond haar mond te zien. Of het inderdaad de door haar vriend Chris Brown mishandelde zangeres is, is onduidelijk.

Een woordvoerder van de politie van Los Angeles wilde niet bevestigen dat de vrouw op de foto daadwerkelijk de 21-jarige zangeres is. Hij wilde alleen kwijt dat de politie zelf geen foto's heeft vrijgegeven. TMZ meldt niet waar de foto's vandaan komen.

R&b-zanger Brown gaf zichzelf bijna twee weken geleden aan bij de politie in Los Angeles nadat bleek dat hij werd verdacht van mishandeling van een vrouw op straat. Politiebronnen bevestigden enkele dagen later de geruchten dat het om Rihanna ging. De 19-jarige Brown moet zich op 5 maart voor de rechter verantwoorden voor de mishandeling. Hij is tot die tijd op borgtocht vrij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen