Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hasty Pudding Award voor James Franco

Shownieuws

James Franco krijgt een Hasty Pudding Award van de drama-afdeling van Harvard. Ook Renee Zellweger neemt de prijs volgende week in ontvangst.

(Novum/AP) - James Franco krijgt een Hasty Pudding Award. De 31-jarige acteur, die de vriend van Sean Penn speelt in het voor een Oscar genomineerde 'Milk', neemt de prijs volgende week in ontvangst. Ook Renee Zellweger wordt in het zonnetje gezet door de drama-afdeling van de universiteit Harvard, die de prijs jaarlijks uitreikt.

De Hasty Pudding Award wordt uitgereikt aan acteurs die een 'blijvende en indrukwekkende bijdrage hebben geleverd aan de entertainmentsector'. Winnaars moeten tijdens de uitreiking zingen, in een parade meelopen of iets anders geks doen voor het publiek.

Vorig jaar vielen Christopher Walken en Charlize Theron in de prijzen. Walken kwam met een bruine vrouwenpruik op zijn hoofd en een grote bronzen bh over zijn nette pak naar de universiteit. Theron moest onder meer een discodansje maken, modellenposes aannemen en iemand in een roze olifantenpak uitjouwen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen