Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Clarkson valt toch echt op mannen

Shownieuws

Kelly Clarkson wordt vaak gevraagd of ze misschien niet lesbisch is. "Lesbiennes zeggen het altijd tegen me", vertelt de zangeres aan de website PopEater.com.

Kelly Clarkson krijgt vaak de vraag of ze misschien op vrouwen valt. "Lesbiennes zeggen het altijd tegen me", vertelt de Amerikaanse zangeres aan de website PopEater.com. "Ik zeg dan maar dat ik soms wel lesbisch zou willen zijn omdat jongens het me soms zo moeilijk maken. Maar ik val toch echt op mannen."

De 26-jarige zangeres zou naar eigen zeggen nooit lesbisch kunnen zijn. "Ik zou nooit verkering willen hebben met iemand die precies is zoals ik", legt ze uit. "Ik ben gek. Ik heb een stabiele, rustige vent nodig." Ze heeft echter geen enkel probleem met homoseksualiteit. "Het kan me echt niets schelen of je zwart, wit, geel, hetero, homo, gestoord of wat dan ook bent. Zolang je maar cool bent en van muziek houdt kan het me niets schelen."

Kelly Clarkson won in 2002 de jacht naar nieuw zangtalent in het programma American Idol. Ze werd wereldwijd bekend met nummers als 'Miss independent', 'Since u been gone' en 'Never again'. Ze staat deze week op de 48e plaats van de Single Top 100 met 'My life would suck without you', de eerste single van haar volgende maand te verschijnen album 'All I ever wanted'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen