Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba weer 'in vorm' door corset

Shownieuws

Jessica Alba gelooft dat ze na haar bevalling van dochter Honor weer zo snel in vorm was door het dragen van een corset. Dat onthult de actrice in de Elle.

Jessica Alba gelooft dat ze na haar bevalling van dochter Honor weer zo snel 'in vorm' was door het dragen van een corset. Dat zegt de actrice in de Amerikaanse editie van het tijdschrift Elle. "Acht weken nadat een vriendin van mij beviel, had ze alweer een six-pack. Ze raadde me aan een elastische band rond mijn middel te dragen", vertelt ze. "Bij mij werkte het niet zo snel als bij haar. Maar een six-pack past dan ook niet bij mijn lichaam."

In eerste instantie deed de 28-jarige actrice na de geboorte ook nog aan fitness omdat ze een fotoshoot had voor Campari, maar dat ging haar niet makkelijk af. "Het was verschrikkelijk. Ik stond te huilen en ben sindsdien niet meer naar de sportschool geweest."

Alba vertelt dat ze sinds de geboorte van Honor in juni sowieso veel vaker huilt. "Dat is iets nieuws, ik huilde vroeger nooit. Maar het moederschap heeft een grote jankende warboel van me gemaakt."

Alba kreeg Honor Marie met Cash Warren, een regieassistent die ze ontmoette op de set van 'The fantastic four'. Een maand voor de geboorte van hun dochter stapten de twee in het huwelijksbootje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen