Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DeGeneres en De Rossi vormen kibbelend echtpaar

Shownieuws

DeGeneres en Portia de Rossi bekvechten soms over kleine dingetjes. "Ik laat overal halflege kopjes slingeren", bekent Rossi aan het blad Ladie's Home Journal.

Ellen DeGeneres en Portia de Rossi bekvechten soms over kleine dingetjes. "Ik laat overal halflege kopjes slingeren", bekent Rossi aan het Amerikaanse vrouwenblad Ladie's Home Journal. "Normaal gesproken neem ik drie kopjes thee in één keer. Ik ben Australische. Zo doen wij dat."

Ondanks het huishoudelijke gekibbel is DeGeneres erg gelukkig met haar acterende echtgenote. "Ik had nooit gedacht dat ik zou trouwen", vertelt de talkshowpresentatrice. Het betekent meer voor me dan ik vooraf had verwacht."

Het huwelijk bevalt de 51-jarige comédienne zo goed dat ze overweegt te stoppen met werken. "Ik hoef niet zo nodig met mijn gezicht op televisie. En een workaholic ben ik al helemaal niet", zegt ze. "Ik zou graag meer tijd doorbrengen met mijn vrouw, familie en dieren."

Kort nadat het koppel in augustus in Los Angeles in het huwelijksbootje stapte, maakte een grondwetswijziging, beter bekend als Proposition 8, een einde aan het homohuwelijk in Californië. Het stel ervoer de aanname van de wetswijziging als een grote klap.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen