Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Federline wil Britney tegemoetkomen bij toer

Shownieuws

Britney Spears en haar ex voeren 'afrondende gesprekken' over een regeling voor de kinderen tijdens de tour van de zangeres. De toer start op 3 maart.

Britney Spears en Kevin Federline voeren 'afrondende gesprekken' over een voogdijregeling die ervoor moet zorgen dat beide ouders toegang hebben tot hun twee zoons gedurende de tournee van de popster. Dat zei de advocaat van Federline in het Amerikaanse entertainmentprogramma E! News.

De 27-jarige Spears zal tijdens de Circus Tour, die op 3 maart van start gaat in New Orleans en op 28 april ten einde komt in Chicago, haar zoons Sean Preston (3) en Jayden James (2) 'vrijwel even vaak zien als normaal'. Federline heeft sinds begin vorig jaar de volledige voogdij over de jongetjes, maar Spears heeft voor bijna de helft van de tijd bezoekrecht.

De 30-jarige Federline bedenkt momenteel een plan om het voor Britney zo gemakkelijk mogelijk te maken toegang te hebben tot haar kinderen tijdens de tournee. "Kevin probeert ervoor te zorgen dat hij met de jongetjes op verschillende centrale locaties in het land is", legde de advocaat uit. "Hij doet dat omdat hij Britney een positieve omgeving wil bieden tijdens de toer, zodat het een succes wordt."

Het is onduidelijk of Victoria Prince, de nieuwe vriendin van de voormalige achtergronddanser, meereist met haar vriend en diens kroost. De 26-jarige Prince is volgens de advocaat een 'zeer stabiel persoon'. "Ze is solide, verantwoordelijk en heeft een positief effect", legde hij uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen