Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jonathan Ross volgende week terug bij BBC

Shownieuws

Jonathan Ross keert volgende week na een schorsing van drie maanden terug bij de BBC. Vrijdag zijn Tom Cruise en Stephen Fry te gast in zijn talkshow.

Jonathan Ross keert volgende week na een schorsing van drie maanden terug bij de BBC. Vrijdag zijn onder anderen Tom Cruise en Stephen Fry te gast in de eerste aflevering van zijn talkshow 'Friday night with Jonathan Ross'. Dat meldt BBC News.

Ross werd eind oktober geschorst na een uit de hand gelopen grap die hij samen met Russell Brand uithaalde in diens radioshow op BBC Radio 2. Ze pleegden een serie treitertelefoontjes naar de 78-jarige Fawlty Towers-acteur Andrew Sachs, waarin ze onder meer seksueel getinte opmerkingen over zijn kleindochter maakten.

Russel Brand en twee Radio 2-bazen namen ontslag naar aanleiding van de ophef die door het incident ontstond. Ross werd voor drie maanden onbetaald geschorst.

BBC News meldt verder dat Ross volgende maand de presentator zal zijn tijdens de uitreiking van de Bafta Awards. De belangrijkste Britse filmprijzen worden 8 februari uitgereikt in het Royal Opera House in Londen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen