Kies je favoriete radiostation

Dossiers

James Morrison laat Motown-sound herleven

Shownieuws

James Morrison bracht woensdag in de Amsterdamse Heineken Music Hall een eerbetoon aan de Motown-sound. Hij zong onder meer 'Uptight' van Stevie Wonder.

James Morrison bracht woensdag tijdens zijn concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall een eerbetoon aan de Motown-sound. De Britse singer-songwriter zette na de vraag 'Are you in for some old school?' een Motown-potpourri in, met daarin onder meer het nummer 'Uptight (Everything's alright)' van Stevie Wonder. Het werd enthousiast ontvangen door zijn publiek.

Morrison had tijdens het concert in de praktisch uitverkochte Amsterdamse poptempel een goede klik met het brede publiek, dat varieerde van heel jonge meisjes tot enthousiaste dertigers. Hij liet de fans keer op keer weten hoe fijn hij het vond om weer in Nederland te zijn.

De zanger trakteerde de mensen op een doorsnee van zijn twee albums 'Undiscovered' en 'Songs for you, truths for me', waarbij hits als 'You give me something', 'Wonderful world' en 'The pieces don't fit anymore' voorbijkwamen. Ook zijn laatste Nederlandse hit 'Broken strings' ontbrak niet, waarbij een van de achtergrondzangeressen het deel voor haar rekening nam dat Nelly Furtado in het origineel zingt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen