Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddy Zoëy voelt zich vreemd bij opvolgen Hasselbach

Shownieuws

Eddy Zoëy vindt het een vreemde gedachte dat hij in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson de vorig jaar overleden Ernst-Paul Hasselbach vervangt.

Eddy Zoëy vindt het een vreemde gedachte dat hij in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson de vorig jaar overleden Ernst-Paul Hasselbach vervangt. "De eerste keren dat ik een tekst zal uitspreken zal dat raar zijn", zei de presentator in de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538. "Omdat ik iedere keer zal denken dit had eigenlijk Ernst-Paul had moeten doen."

De 41-jarige Zoëy, die BNN na tien jaar verruilde voor een carrière bij RTL, zegt altijd een enorme fan te zijn geweest van Expeditie Robinson. Volgens hem is Hasselbach, die vorig jaar oktober overleed bij een auto-ongeluk in Noorwegen, eigenlijk 'totaal niet te vervangen'. "Hij was de godfather van de show. Ernst Paul wás het programma", stelt Zoëy. "Het is een prachtige erfenis die hij heeft nagelaten."

Half april vertrekt Eddy samen met zijn crew en deelnemers voor twee maanden naar een nog onbekende bestemming voor de opnamen van het elfde seizoen.

Zoëy is vanaf 9 maart voor het eerst te zien op RTL 5. Dan presenteert hij de dagelijkse datingshow Take Me Out. Dit najaar neemt hij voor BNN nog het laatste seizoen op van 'Nu we er toch zijn'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen