Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe film Jessica Simpson haalt witte doek niet

Shownieuws

Het zit Jessica Simpson niet mee. 'Major movie star', de nieuwe film van de zangeres, is niet in de bioscopen te zien maar kwam direct uit op dvd.

Het zit Jessica Simpson niet mee. 'Major movie star', de nieuwe film van de zangeres, is niet in de Amerikaanse bioscopen te zien. Hij is daar deze week direct op dvd uitgebracht als 'Private Valentine: blonde & dangerous'.

Vorige week moest de acterende zangeres al het nodige slikken toen zij de wereldmedia over zich heen kreeg omdat onflatteuze foto's van haar verschenen. Daarop was duidelijk te zien dat ze enkele kilo's is aangekomen.

Simpson werkt al jaren aan een acteercarrière, maar die lijkt niet echt van de grond te komen. Haar eerste film 'The Dukes of Hazzard' haalde nog ruim 62 miljoen euro op, maar de blondine wist dat succes niet te evenaren. 'Employee of the month' bracht bijna 22 miljoen euro op, terwijl 'Blonde ambition' slechts een schamele duizend euro in het laatje bracht.

In 'Major movie star' speelt Simpson een sexy filmsterretje dat bij een schandaal betrokken raakt. In een vlaag van verstandsverbijstering meldt ze zich aan bij het Amerikaanse leger in de hoop dat ze daarmee haar leven weer op de rails kan krijgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen