Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk genomineerd voor vier 3FM Awards

Shownieuws

Anouk is genomineerd voor vier 3FM Awards. De Haagse zangeres maakt kans in de categorieën beste zangeres, beste rock artiest, beste single en beste live act.

Anouk is genomineerd voor vier 3FM Awards. De Haagse rockzangeres maakt kans in de categorieën beste zangeres, beste rockartiest, beste single ('Modern world') en beste live-act. Ook Ilse DeLange en Krezip hebben vier nominaties in de wacht gesleept.

Kane en Racoon zijn beiden genomineerd voor drie awards. Bløf, Alain Clark, GEM, Voicst, Novastar, Marco Borsato, Bertolf, Miss Montreal, Van Velzen, De Jeugd van Tegenwoordig en ex- Idols-winnares Nikki moeten genoegen nemen met twee nominaties in diverse categorieën.

Naast de 3FM Awards geeft het radiostation nog 'De schaal van Rigter' weg. Die prijs, voor de meest gedraaide Nederlandse single op de radiozender, is vernoemd naar voormalig 3FM-dj Wim Rigter. Die overleed vijf jaar geleden aan de gevolgen van kanker.

Op 19 april wordt de winnaar bekendgemaakt van de 'Serious Talent Award'. Deze prijs gaat naar het meest veelbelovende talent van dit jaar. Genomineerd zijn Giovanca, Bertolf en Miss Montreal. De uitreiking vindt plaats in de Melkweg in Amsterdam. De winnaar treedt op tijdens de 3FM Awards.

Er kan vanaf donderdag via de internetsite van de radiozender worden gestemd op de genomineerden. De jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popartiesten worden op 23 april uitgereikt tijdens een liveshow in de Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen