Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe speelt rol in Mega Mindy-film

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een rol bemachtigd in de eerste film over Mega Mindy. Ze speelt de gemene Miss Volta, die het opneemt tegen de superheldin.

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoofdrol bemachtigd in de eerste speelfilm over Mega Mindy. De Nederlandse actrice speelt in 'Het geheim van Mega Mindy' de gemene Miss Volta, die in de kinderfilm de strijd aangaat met de Belgische superheldin. Dat heeft distributeur Independent Films woensdag bekendgemaakt. De film gaat in de zomer in première.

De opnamen van de film, die is gebaseerd op de populaire kinderserie Mega Mindy, zijn woensdag van start gegaan in België. Net als in de televisieserie van producent Studio 100 speelt Free Souffriau de hoofdrol van het verlegen meisje Mieke, die als Mega Mindy de misdaad bestrijdt. Naast Yolanthe zijn gastacteurs als Tom van Dyck en Manou Kersting van de partij.

Yolanthe is niet de eerste Nederlandse ster die een rol krijgt in een productie van Studio 100. Eerder waren onder anderen Frans Bauer, Irene Moors en Leontine Borsato te zien in de filmreeks over Kabouter Plop.

Mega Mindy is sinds 2006 te zien op het Belgische Ketnet. Sinds mei 2007 wordt de serie in Nederland uitgezonden door de Tros.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen