Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Hudson zingt volkslied tijdens Super Bowl

Shownieuws

Jennifer Hudson zingt op 1 februari het volkslied tijdens de Super Bowl. Het is haar eerste publieke optreden sinds de moord op haar moeder, broer en neefje.

(Novum/AP) - Jennifer Hudson zingt op 1 februari in Tampa het Amerikaanse volkslied tijdens de Super Bowl, de finale van het American footballseizoen. Dat heeft de National Football League woensdag bevestigd. Het is voor de zangeres en actrice het eerste publieke optreden sinds de moord op haar moeder, broer en neefje. Dit jaar treedt ook Bruce Springsteen op in de pauze van de Super Bowl.

Elk jaar brengt een gerenommeerde Amerikaanse artiest tijdens de Super Bowl het volkslied, 'The star-spangled banner', ten gehore. Onder anderen Whitney Houston en Beyoncé Knowles kwam die eer toe.

De 27-jarige Hudson trok zich in oktober uit de spotlight terug toen haar 57-jarige moeder, Darnell Donerson, haar 29-jarige broer, Jason Hudson, en de 7-jarige zoon van haar zus Julia, Julian King, om het leven werden gebracht. De ex-man van Julia is de drievoudige moord ten laste gelegd.

Hudson, die kort voor de moorden haar titelloze debuutalbum uitbracht, staat ook al gepland om op te treden op het MusiCares Person of the Year-gala. Op het evenement, dat op 6 februari plaatsvindt in Los Angeles, wordt zanger Neil Diamond in het zonnetje gezet. Opbrengsten van het gala gaan naar de stichting MusiCares, die onder meer opkomt voor muzikanten in financiële nood.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen