Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney toont zoontjes nieuwe huis

Shownieuws

Britney Spears heeft haar zoontjes meegenomen naar haar nieuwe stulpje. "Ze vonden het fantastisch", jubelt de opkrabbelende popprinses op haar website.

Britney Spears heeft haar zoontjes meegenomen naar haar nieuwe stulpje. "Ze vonden het fantastisch", jubelt de opkrabbelende popprinses op haar website. "Ik kan niet wachten om te verhuizen."

De 27-jarige zangeres heeft nog niet officieel bekendgemaakt waar haar nieuwe huis staat. Volgens de Amerikaanse showbizzwebsite X17 neemt Spears haar intrek in een luxueuze villa in de stad Calabasas, in de buurt van Los Angeles. Nabij het landgoed zou ze een nieuw onderkomen laten bouwen, dat op zijn vroegst pas over een jaar klaar is.

De huidige woning van Spears, in de wijk Studio City in Los Angeles, staat al sinds september te koop. De zangeres vraagt meer dan 5 miljoen euro voor de villa, die zes slaapkamers en zes badkamers telt.

De voogdij over Spears' zoontjes Sean Preston (3) en Jayden James (2) ligt nog altijd bij haar ex-man Kevin Federline. De peuters logeren echter regelmatig bij hun moeder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen