Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Travis Barker en ex weer samen

Shownieuws

Travis Barker en Shanna Moakler zijn weer een stel. "Ik ben hier met mijn moeder, vrouw en kinderen en voel me gelukkiger dan ooit", vertelde Barker.

Travis Barker en Shanna Moakler lijken weer definitief voor elkaar te hebben gekozen. "Ik ben hier met mijn moeder, vrouw en kinderen en voel me gelukkiger dan ooit", zei de voormalige drummer van Blink-182 aan het begin van de Grammy-week in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Sinds Barker in september zwaargewond raakte bij een vliegtuigongeluk wijst alles erop dat hij steun vindt bij Moakler, van wie hij in 2006 scheidde. Direct na het ongeluk reisde de blondine af naar het brandwondencentrum waar haar ex was opgenomen. Toen de 33-jarige Barker werd overgeplaatst naar een kliniek in Los Angeles, leek de relatie tussen de twee korte tijd bekoeld. De oud-drummer schreef destijds op zijn MySpace-pagina dat zijn ex niet meer op bezoek was geweest.

Barker ondergaat binnenkort nog 'een paar operaties' in verband met de brandwonden die hij opliep. Het ongeluk kostten vier mensen het leven. Barker en medepassagier DJ AM waren de enigen die de crash overleefden.

Volgens Barker heeft het vliegtuigongeluk een forse invloed gehad op de relatie met zijn ex. "De crash heeft mijn leven drastisch veranderd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen