Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jelka van Houten kijkt uit naar baby

Shownieuws

Jelka van Houten kan niet wachten tot ze haar kindje in de armen kan sluiten. "Ik vind het enorm spannend dat straks alles anders wordt", vertelt ze in Flair.

Jelka van Houten kan niet wachten tot ze haar eerste kindje in de armen kan sluiten. "Ik vind het enorm spannend dat straks alles anders wordt", vertelt de hoogzwangere actrice deze week in het tijdschrift Flair. "Je geeft jezelf een enorme zwieper het universum in. Zo van: 'nou, nu maar kijken hoe we hier op gaan reageren'."

De 30-jarige Van Houten probeert de laatste maand voor de komst van de baby zo veel mogelijk tijd met haar vriend door te brengen. "Het kan veel impact hebben op onze relatie", zegt ze. "Daarom probeer ik nu al op te passen dat we niet te veel tijd aan anderen weggeven. We zijn nog maar heel even met zijn tweeën."

Het stel, dat vijfenhalf jaar samen is, leerde elkaar al kennen in hun tienerjaren, toen Jelka als 13-jarige in een bandje zong waarvan hij gitarist was. Tien jaar later kwamen ze elkaar bij toeval weer tegen. "Als er iets in mijn leven is voorbestemd, is hij het wel", vertelt Jelka. Op een nacht reed de actrice naar huis en nam een verkeerde afslag. "Net toen ik me afvroeg waar ik was, botste ik tegen een auto die wegreed van een parkeerplek." Het bleek haar jeugdliefde te zijn. "Een magisch moment, ik kan niet anders zeggen." De twee woonden al snel daarop samen.

Van Houten is nog altijd dolgelukkig met haar vriend. "Alles in mijn leven gaat ook beter sinds ik met hem ben", zegt het zusje van actrice Carice van Houten. "Hij kan me heel rustig krijgen en dat is best wel een kunst. "Ik weet zeker dat hij een fantastische vader wordt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen