Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson poseert voor Vivienne Westwood

Shownieuws

Vivienne Westwood heeft Pamela Anderson gestrikt als gezicht voor haar nieuwe zomercollectie. De 41-jarige seksbom poseerde samen met de 67-jarige ontwerpster.

Vivienne Westwood heeft Pamela Anderson gestrikt als gezicht voor haar nieuwe zomercollectie. De 41-jarige seksbom poseerde samen met de 67-jarige ontwerpster en haar man en zakenpartner, de 42-jarige Andres Kronthaler. Dat is te zien op een campagnefoto die Westwood op haar website plaatste.

De plaatjes werden in november geschoten bij de trailer van de voormalige Baywatch-ster in Malibu, zo meldt de Britse krant Daily Mail. De fotosessie, waarvoor de platinablonde Anderson onder meer gekleed ging in een transparante, gehaakte jurk en hotpants, moest in een dag worden afgerond. Eigenlijk waren drie dagen gepland voor de shoot, maar Westwood liep vertraging op bij de Amerikaanse douane.

Westwood leerde Anderson afgelopen herfst kennen tijdens een show van de ontwerpster in Londen. De twee raakten onmiddellijk bevriend, zo vertelde Westwood eerder aan de Britse krant Sunday Times. "Pamela is erg intelligent, ze is iemand met wie ik goed kan praten. Ik hoef haar niets uit te leggen. Ze begrijpt me."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen