Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Hugh Hefner krijgt eigen reallifesoap

Shownieuws

Kendra Wilkinson krijgt haar eigen realityshow. In Kendra is te zien hoe de ex van Hugh Hefner op eigen benen leert te staan. Dat meldt entertainmentzender E!.

Kendra Wilkinson krijgt haar eigen realityshow. In Kendra wordt de 23-jarige ex-vriendin van Hugh Hefner op de voet gevolgd bij haar vertrek uit de Playboy Mansion en is te zien hoe ze voor het eerst leert op eigen benen te staan. Dat heeft entertainmentzender E! dinsdag bekendgemaakt.

Wilkinson, die door haar verblijf in de Playboy Mansion gewend was in de watten gelegd te worden, leert koken, schoonmaken, boodschappen doen en rekeningen betalen. Ook haar verloofde, Philadelphia Eagles-speler Hank Baskett, komt aan bod in de serie. Het stel gaat op 27 juni trouwen.

De rondborstige blondine werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de reallifesoap The Girls Next Door, dat in Nederland te zien is onder de titel 'Girls of the Playboy Mansion'. In de serie wordt Wilkinson samen met playmates Holly Madison en Bridget Marquardt op de voet gevolgd als vriendinnen van Playboybaas Hefner.

Kendra is vanaf de zomer te zien op de Amerikaanse buis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen