Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maik de Boer voor goede doel op yogamat

Shownieuws

Maik de Boer doet zondag mee aan Wereld Yoga Dag. Naast de stylist zullen ook BN'ers als actrice Monic Henderikx en schrijfster Yvonne Kroonenberg meedoen.

Maik de Boer rolt zondag over de yogamat. Naast de stylist laten ook BN'ers als actrice Monic Hendrickx, schrijfster Yvonne Kroonenberg en ex-Dolly Dot Angela Groothuizen zich op Wereld Yoga Dag van hun lenigste kant zien. Dat meldt Yoga Magazine woensdag.

Over de hele wereld worden er die dag vanaf 11.00 uur twee uur lang yogalessen georganiseerd. Wereldwijd zal er een yoga-estafette plaatsvinden, waarbij mensen in veertig landen elkaar in verschillende tijdzones opvolgen. Via de computer of televisie kan iedereen thuis meedoen.

De opbrengsten van deze wereldwijde lessen gaan naar goede doelen waarvoor de sterren zich inzetten. Dit zijn onder andere de Stichting Small Change van Monic Hendrickx en een lokale gemeenschap in Zimbabwe, de keuze van de bedenkster van Wereld Yoga Dag.

Het is de tweede keer dat Wereld Yoga Dag plaatsvindt. Vorig jaar deden ruim veertig yogascholen in vierhonderd landen mee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen