Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broer Black Eyed Peas-zanger vermoord

Shownieuws

De halfbroer van Black Eyed Peas-zanger apl.de.ap is vermoord op de Filippijnen. De 21-jarige Joven Pineda Deala werd in zijn hoofd geschoten in zijn auto.

(Novum/AP) - De halfbroer van Black Eyed Peas-zanger apl.de.ap is vermoord op de Filippijnen. De 21-jarige Joven Pineda Deala werd in zijn hoofd geschoten toen hij met zijn vriendin in zijn auto zat te eten in Angeles City. Deala overleed op weg naar het ziekenhuis. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

Allan Pineda Lindo, zoals apl.de.ap eigenlijk heet, werd net als zijn broer op de Filippijnen geboren. Hij kwam op 14-jarige leeftijd in Amerika terecht. Hij zou van plan zijn af te reizen naar zijn geboorteland om de begrafenis bij te wonen. Er is nog geen datum vastgesteld.

De 34-jarige zanger richtte in de jaren negentig samen met Will.i.am de Black Eyed Peas op. Samen met zangeres Fergie en rapper Taboo scoorden zij hits als 'Where is the love' en 'Shut up'.

Lindo werkt momenteel aan een solo-album met Chad Hugo van The Neptunes, die ook van Filippijns-Amerikaanse afkomst is. Vorige maand bracht hij de eerste single 'You can dream' ten gehore in de Filippijnse spelshow Wowowee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen