Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeugdsentiment met New Kids on the Block

Shownieuws

De New Kids on the Block hebben dinsdagavond de harten van menig fan weer sneller doen kloppen. Het vijftal gaf een show in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De New Kids on the Block hebben dinsdagavond de harten van menig fan weer sneller doen kloppen. Jordan en Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg en Danny Wood gaven een optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam, waar vooral dertigers op af waren gekomen.

De Amerikaanse boyband, die eind jaren tachtig en begin jaren negentig wereldwijd meer dan tachtig miljoen albums verkocht, bracht naast nieuwe nummers van het recente album 'The Block' oude hits als 'Step by step' en 'Tonight' ten gehore.

Het enthousiasme zat er nog steeds in bij het vijftal, dat behalve hun zang- ook hun danskunsten nog niet verleerd bleek te zijn. Danny Wood werd altijd al gezien als een van de beste dansers van de groep. Tijdens 'Games' liet hij een extra staaltje van zijn breakdancekunsten zien aan het publiek.

De New Kids on the Block scoorden eind jaren tachtig en begin jaren negentig hits als 'The right stuff', 'Hangin' tough' en 'Cover girl'. In 1994 ging de band uit elkaar, maar begin vorig jaar werd een reünie aangekondigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen