Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwyneth Paltrow snakt naar sigaretten

Shownieuws

Gwyneth Paltrow is al jaren gestopt met roken, maar wil weer beginnen. "Ik vind het zo rot dat je er kanker van krijgt", vertelt ze in de Britse Elle.

Gwyneth Paltrow is al ruim vier jaar gestopt met roken, maar wil het liefst haar oude verslaving weer oppakken. "Ik vind het zo rot dat je er kanker van krijgt", vertelt ze in het maartnummer van het Britse magazine Elle. "Ik heb besloten dat ik weer ga beginnen als ik ongeveer 70 jaar ben. Waarom niet? Ik kan niet wachten."

De 36-jarige actrice is getrouwd met Coldplay-frontman Chris Martin. Samen hebben ze twee kinderen, dochter Apple (4) en zoon Moses (2). Het stel wordt geplaagd door geruchten over een op handen zijnde huwelijksbreuk, omdat de twee nooit samen op een rode loperevenement verschijnen. Paltrow blijft er nuchter onder. "Als mensen dat willen denken, is dat maar zo", zegt ze. "Wij hebben geen zin om als stel in de schijnwerpers te staan."

Paltrow vindt het een wonder dat Martin bij haar is gebleven toen zij in 2002 haar vader Bruce verloor aan de gevolgen van keelkanker. "Ik vind het verbazingwekkend, want ik was een wrak. Ik kan niet geloven dat hij dat heeft gedaan." Ze houdt het naar eigen zeggen nog altijd niet droog bij Coldplay-nummers als 'Swallowed in the sea' en 'Fix you'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen