Kies je favoriete radiostation

Dossiers

City FM staakt gepresenteerde programma’s

Medianieuws

Op de regionale classic rockzender City FM in de Randstad zullen woensdag (24 december) voor de allerlaatste keer gepresenteerde programma’s te horen zijn. Vanaf donderdag zal de zender nog uitsluitend non-stop muziek uitzenden. Dit zal worden voortgezet tot dat Radio Decibel de frequenties overneemt.

City FM staakt gepresenteerde programma’s Afgelopen zondag kropen Roger Fletcher, Ruud Wessels en William van der Logt voor de allerlaatste keer achter de microfoon van City FM. In september namen Wim Veldman en Rob van Delft al afscheid van het station. Woensdag zal het de beurt zijn aan Hans Boelen, Frank van der Klugt en Maarten Daam. Voor Hans Boelen (foto) zal het na ruim zeven jaar zijn allerlaatste ochtendshow zijn voor City FM.

Het stoppen van de gepresenteerde programma’s van City FM is het gevolg van de verkoop van het station aan Boomerang Unlimited en Radio Decibel. Vanaf januari 2009 zal Radio Decibel dan ook de frequenties van de classic rockzender overnemen. Hierdoor verdwijnt City FM na precies 10 jaar uit de ether. Radio.NL zal volgende maand uitgebreid aandacht besteden aan de geschiedenis van City FM. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen