Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoontje Backstreet Boy Brian uit ziekenhuis

Shownieuws

Het zoontje van Backstreet Boys-zanger Brian Littrell is ontslagen uit het ziekenhuis. De 6-jarige Baylee heeft de zeldzame ziekte van Kawasaki.

Het zoontje van Backstreet Boys-zanger Brian Littrell is ontslagen uit het ziekenhuis waar hij vorige week was opgenomen. Dat schrijft de zanger maandag op zijn website. De 6-jarige Baylee heeft de ziekte van Kawasaki, een zeldzame aandoening waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken.

Baylee is voor de aandoening behandeld met antistoffen. Hij wordt de komende twee maanden nauwlettend in de gaten gehouden door een kinderarts om te kijken of deze behandeling aanslaat.

Littrell liet vorige week op zijn website weten dat zijn zoontje ziek was en in het ziekenhuis was opgenomen. Details over het ziektebeeld maakte hij toen niet bekend. Nu schrijft hij dat aanvankelijk werd gedacht dat Baylee een combinatie van onder meer hand- voet- en mondziekte en verschillende huidaandoeningen had.

De 33-jarige zanger en zijn vrouw Leighanne bedanken via de website voor alle 'gebeden telefoontjes en e-mails' die ze ontvingen nadat bekend werd dat hun zoontje ziek was. "We voelen ons nederig door alle liefde en medeleven voor onze zoon van mensen over de hele wereld", laat het diepgelovige stel weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen