Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Golden Globe Heath Ledger gaat naar dochtertje

Shownieuws

De Golden Globe die Heath Ledger kreeg voor zijn rol in 'The Dark Knight' gaat naar zijn dochter Matilda. Dat zegt de moeder van de overleden acteur.

De Golden Globe die de overleden Heath Ledger zondag won voor zijn rol in 'The Dark Knight' gaat naar zijn dochtertje Matilda. "Het hoort bij haar omdat ze deel van hem uitmaakt", vertelt de moeder van de Australische acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Sally Bell, zoals de moeder van Ledger heet, is 'apetrots' op haar zoon. "Het is een fantastisch mooie nalatenschap voor zijn dochter", vindt ze. "Matilda heeft zo veel mensen om zich heen die haar kunnen vertellen over de talenten van haar vader en het respect dat hij genoot in de filmindustrie."

Heath Ledger werd op 22 januari vorig jaar dood aangetroffen in zijn appartement in New York. Hij was 28 jaar. Uit de autopsie bleek dat de filmster was overleden aan een overdosis medicijnen, waaronder pijnstillers, slaappillen en kalmeringsmiddelen. De Australische acteur zag enkele maanden voor zijn dood zijn verloving met actrice Michelle Williams op de klippen lopen. Met haar kreeg hij dochter Matilda Rose, die inmiddels 3 jaar is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen