Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Man Amy Winehouse begint scheidingsprocedure'

Shownieuws

Blake Fielder-Civil wil scheiden van Amy Winehouse omdat zij het zou hebben aangelegd met een andere man. Het stel is sinds mei 2007 getrouwd.

Blake Fielder-Civil wil scheiden van Amy Winehouse, met wie hij sinds mei 2007 getrouwd is. Dat vertelt zijn advocaat aan de website van de Britse krant The Daily Mail. Fielder-Civil, die momenteel een celstraf uitzit voor onder meer mishandeling, zou zijn raadsman hebben opgedragen een scheidingsprocedure in gang te zetten omdat zijn vrouw het zou hebben aangelegd met een andere man.

Winehouse viert al enkele weken vakantie in een luxe resort op het Caribische eiland Saint Lucia. De afgelopen weken werd ze daar enkele malen gefotografeerd met de 21-jarige Josh Bowman. De zangeres zou dit weekeinde tegenover de Britse tabloid News of the World hebben verklaard dat haar man momenteel uit haar gedachten is. "Ik weet niet eens hoe het zit tussen ons en voor nu vergeet ik gewoon even dat ik getrouwd ben."

De 25-jarige drugsverslaafde zangeres lijkt op Saint Lucia weer op krachten te komen. Tegenover News of the World zou ze hebben verklaard de afgelopen weken geen drugs meer te hebben aangeraakt. "Thuis is hel voor mij. Overal zijn drugs. Hier voel ik me kalm en vredig en voor het eerst kan ik zeggen dat ik met drugs ben gestopt. Het lijkt alsof ik hier op een andere planeet ben en niets of niemand me pijn kan doen. Thuis heb ik alleen maar de verkeerde mensen om me heen en raak ik steeds in de problemen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen