Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ex Hugh Hefner laat borsten niet meer zien'

Shownieuws

Kendra Wilkinson, de ex van Playboy-baas Hugh Hefner, is volgens haar vriendin Bridget conservatiever na haar verloving. "Ze laat haar borsten niet meer zien."

Kendra Wilkinson, de ex van Playboy-baas Hugh Hefner, is volgens haar vriendin Bridget Marquardt erg veranderd na haar verloving met American footballspeler Hank Baskett. "Ze is veel conservatiever geworden", vertelt Bridget aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze is vaker op tijd en laat haar borsten niet meer zien."

Kendra en Bridget waren samen met Holly Madison jarenlang de vaste vriendinnen van de 82-jarige oprichter van het blootblad. Ze woonden vier jaar met hem samen in de Playboy Mansion. De vrouwen verwierven grote bekendheid door de realitysoap 'Girls of the Playboy Mansion'.

Kendra en Holly verbraken onlangs beiden hun relatie met Hefner. Of Bridget nog steeds een relatie heeft met de bejaarde Hefner is onduidelijk.

In juni trouwt Kendra met Baskett. Op de bruiloft, die plaatsvindt in de Playboy Mansion, fungeren Holly en Bridget als bruidsmeisje. Hefner geeft tijdens de ceremonie zijn ex-vriendin weg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen