Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Franse acteur aangeklaagd voor steekpartij

Shownieuws

De Franse acteur Samy Naceri is zondag aangeklaagd wegens het neersteken van de vriend van zijn ex-vriendin in Parijs. De man is buiten levensgevaar.

(Novum/AP) - De Franse acteur Samy Naceri is zondag aangeklaagd wegens het neersteken van de vriend van zijn ex-vriendin. Hij en zijn ex liepen elkaar donderdag tegen het lijf in het centrum van Parijs. Toen zij ruzie kregen probeerde de vriend van de vrouw tussenbeide te komen, waarop hij door Naceri werd neergestoken. Hij is buiten levensgevaar.

De 47-jarige Naceri werd in 2006 op het filmfestival van Cannes onderscheiden voor zijn rol in 'Indigènes' ('Days of glory'), een film over Noord-Afrikaanse soldaten uit het Franse koloniale leger. Hij was toen al berucht om zijn vele aanvaringen met de politie en kon de prijs niet komen ophalen omdat hij werd verhoord.

De laatste veroordeling van de acteur dateert van november. Hij werd toen tot een halfjaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij een politieagent had aangereden terwijl hij zonder rijbewijs rondreed. Vanwege een leveraandoening werd hij onlangs op medische gronden uit de gevangenis vrijgelaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen