Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ryan O'Neal naar afkickkliniek

Shownieuws

Ryan O'Neal is door een rechter veroordeeld tot een afkickprogramma van achttien maanden. De 67-jarige O'Neal verklaarde schuldig te zijn wegens drugsbezit.

(Novum/AP) - Ryan O'Neal is door een rechter veroordeeld tot een afkickprogramma van achttien maanden. De rechter kwam tot die beslissing nadat O'Neal had verklaard schuldig te zijn aan drugsbezit. De aanklacht tegen de acteur komt te vervallen als O'Neal het programma met succes weet af te ronden.

De 67-jarige O'Neal en zijn 23-jarige zoon Redmond, die werd geboren uit een relatie met actrice Farrah Fawcett, werden in september opgepakt in hun woning in Malibu. De politie trof tijdens een routinecontrole, in verband met een eerder aan Redmond opgelegde proeftijd, drugs aan in de woning van vader en zoon.

Redmond kreeg in juni een proeftijd van drie jaar opgelegd nadat hij het bezit van verdovende middelen had toegegeven. Kort na zijn arrestatie in september gaf hij toe opnieuw verslaafd te zijn geraakt. Hij werd daarop opgenomen in een afkickkliniek.

Vader O'Neal heeft altijd ontkend iets te maken te hebben met de drugs die in zijn huis werden aangetroffen. In juli bekijkt de rechter de voortgang van de acteur, die een Oscarnominatie kreeg voor zijn rol in 'Love story'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen