Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Campert, Mulder en Cabot weer theater in

Shownieuws

Remco Campert en Jan Mulder zijn vanaf volgend najaar weer samen in het theater te zien. Ook Bart Chabot doet mee aan de veertig voorstellingen.

Remco Campert en Jan Mulder zijn vanaf volgend najaar weer samen in het theater te zien. Dat vertelt Bart Chabot, die ook deelneemt aan de theatertoer, maandag in De Volkskrant. Er staan veertig optredens gepland, waarbij onder meer de stadsschouwburg in Den Haag en Theater Carré in Amsterdam worden aangedaan.

Vanaf 1989 stonden Campert, Mulder en Chabot al regelmatig samen in het theater, waar zij voorlazen uit eigen werk. Chabot stopte in 1991, maar Campert en Mulder gingen nog tot en met 1995 door. De tien jaar daarna deelden de twee een column op de voorpagina van de Volkskrant onder de naam CaMu.

Chabot vertelt in de krant dat hij aanvankelijk vreesde dat de leeftijd van Remco Campert, die 79 is, een reünie in de weg zou staan. "Maar daar dacht de heer Campert dus zelf heel anders over". Over de inhoud van de nieuwe theatershow is nog niets bekend. "Maar ik kan me heel goed een 'best of' voorstellen", vertelt de schrijver.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen