Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anne Hathaway genoemd bij Golden Globe-blunder

Shownieuws

Anne Hathaway is op de Golden Globes-site voorbarig aangewezen als winnares van de prijs voor beste actrice. Er stond foutief een sterretje bij haar naam.

Anne Hathaway is op de website van de Golden Globes voorbarig aangewezen als winnares van de prijs voor beste actrice. Door een foutje van een medewerker verscheen er een sterretje bij de naam van de actrice. Daardoor werd de suggestie gewekt dat ze in de prijzen was gevallen.

Volgens een verklaring op de website van het evenement is 'een genomineerde willekeurig aangewezen als winnaar'. "De fout is meteen ongedaan gemaakt toen hij ontdekt werd." Het zou geen indicatie zijn dat de 26-jarige brunette de prijs zondag ook daadwerkelijk mee naar huis mag nemen.

Hathaway is genomineerd voor haar rol in 'Rachel getting married'. Ze strijdt in de categorie beste actrice in een dramafilm tegen Meryl Streep ('Doubt'), Kate Winslet ('Revolutionary road'), Angelina Jolie ('Changeling') en Kristin Scott Thomas ('I've loved you so long').

De Golden Globes worden zondag voor de 66e keer uitgereikt. De ceremonie vindt plaats in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen