Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gebroeders Ko geven miniconcert bij Glazen Huis

Shownieuws

De Gebroeders Ko geven maandag een miniconcert bij Het Glazen Huis. Het duo doneert duizend euro aan de actie en verkoopt een nieuwe single voor het goede doel.

De Gebroeders Ko geven maandagavond een miniconcert bij Het Glazen Huis, dat dit jaar is opgebouwd in Breda. Het duo doneert duizend euro aan Serious Request en verkoopt de nieuwe single 'Nie prate ie & nie zinge nie' aan het publiek. De opbrengst gaat eveneens naar de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis, waarvoor 3FM dit jaar actie voert.

De broers, die eigenlijk Ton en Gerard Koopmans heten, zijn bekend van hits als 'Boten Anna' en 'Ik heb een toeter op m'n waterscooter'. Hun nieuwe single is gebaseerd op de reclame van KPN, waarin volkszanger Fons een hoofdrol speelt. Fons reikte vrijdagavond in Raamsdonksveer de eerste single uit aan het duo.

Maandag is ook Jan Smit te gast in Het Glazen Huis. De Volendamse zanger geeft een hoofdtelefoonconcert. Fans die het concert willen volgen, moeten dertig euro overmaken naar Serious Request. Dinsdag geeft Guus Meeuwis een hoofdtelefoonconcert.

Coen Swijnenberg, Giel Beelen en Paul Rabbering namen vrijdag hun intrek in Het Glazen Huis. Ze maken zes dagen lang onafgebroken een radioprogramma zonder te eten. De teller van de 3FM-actie stond zaterdagmiddag na twee dagen op bijna 328 duizend euro. Vorig jaar stond was na twee dagen bijna 249 duizend euro opgehaald.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen