Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broer en zus uit serie Dexter getrouwd

Shownieuws

Michael C. Hall en Jennifer Carpenter zijn getrouwd. Dat verklaarde een woordvoerder van de acteurs, die broer en zus spelen in de Amerikaanse serie Dexter.

(Novum/AP) - Michael C. Hall en Jennifer Carpenter zijn getrouwd. Dat heeft een woordvoerder van de acteurs, die broer en zus spelen in de Amerikaanse serie Dexter, naar buiten gebracht. Ze gaven elkaar op oudejaarsavond het jawoord in Californië.

De 37-jarige Hall en de 29-jarige Carpenter zullen zondag samen de rode loper betreden van de Golden Globe Awards. Het wordt de eerste keer dat de acteurs, die hun relatie ruim anderhalf jaar geheim wisten te houden, als geliefden naar buiten treden.

Hall speelt de titelfiguur in Dexter, een seriemoordenaar die werkzaam is op de afdeling moordzaken van de politie in Miami. De opnamen van het derde seizoen zijn net afgerond. In Nederland is de serie vooralsnog alleen te zien via de digitale zender 13th Street. De Publieke Omroep maakte vorige maand echter bekend de serie te hebben aangekocht. Wanneer en op welke zender Dexter precies te zien zal zijn, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen