Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kledinglijn Timberlake op New York Fashion Week

Shownieuws

De nieuwe collectie van Wiliam Rast, de kledinglijn van Justin Timberlake, wordt getoond tijdens de New York Fashion Week. De catwalkshow is op 16 februari.

De nieuwe collectie van Wiliam Rast, de kledinglijn van Justin Timberlake, wordt volgende maand getoond tijdens de New York Fashion Week. Dat meldt het Amerikaanse modevakblad Women's Wear Daily. De show vindt op 16 februari plaats in de befaamde tent in Bryant Park, waar de belangrijkste shows worden gehouden.

Het is de tweede keer dat er tijdens de Amerikaanse modeweek een show wordt gehouden van William Rast, de lijn die Timberlake drie jaar geleden oprichtte met zijn jeugdvriend Trace Ayala. Bij de eerste gelegenheid, in september, vond de show echter niet plaats in Bryant Park, maar in de Roseland Ballroom in Manhattan.

Tijdens de vorige show ontstond er enige ophef onder de aanwezigen omdat die ervan uit waren gegaan dat Timberlake zou komen optreden, wat niet het geval was. Een woordvoerder van William Rast heeft daarom nu al van tevoren aangekondigd dat de zanger niet zal optreden. Hij zal wel aanwezig zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen