Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zac Efron deelt cadeaus uit in kinderziekenhuis

Shownieuws

Zac Efron heeft patiëntjes in een kinderziekenhuis in Los Angeles een bezoekje gebracht. De 21-jarige acteur gaf voor ruim zevenduizend euro aan cadeautjes weg.

Zac Efron heeft patiëntjes in een kinderziekenhuis in Los Angeles een bezoekje gebracht. De acteur, bekend van de 'High school musical'-films, gaf namens een sponsor voor ruim zevenduizend euro aan cadeautjes weg. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Het 21-jarige tieneridool bleef ruim twee uur in het ziekenhuis om te praten met ernstig zieke kinderen en hun ouders. Hij verraste ze onder meer met keyboards, bordspellen, poppen en 'High school musical'-producten. Daarnaast deelde de jonge acteur handtekeningen uit en poseerde hij voor foto's.

Efron begon zijn acteercarrière zes jaar geleden met gastrollen in series als Summerland, ER en CSI: Miami. Twee jaar geleden brak hij definitief door met zijn rol als basketballer Troy Bolton in 'High school musical'. In datzelfde jaar was hij te zien in de musicalfilm 'Hairspray'. Hij heeft een relatie met Vanessa Hudgens, die ook een hoofdrol speelt in de 'High school musical'-films.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen