Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'T.I. treedt op met FBI in kielzog'

Shownieuws

T.I. viert oud en nieuw samen met de FBI. De rapper treedt op in Miami, maar mag zijn thuisstaat Georgia alleen verlaten onder begeleiding van de FBI.

Rapper T.I. viert oud en nieuw samen met de FBI. De Amerikaanse artiest treedt op tijdens een feestje in hotel in Miami, maar wordt geflankeerd door federale agenten tijdens het uitstapje. Hij mag zijn thuisstaat Georgia niet verlaten zonder de agenten omdat hij eerder dit jaar tot een gevangenisstraf is veroordeeld, zo meldt de New York Post zondag.

Clifford Harris, zoals T.I. eigenlijk heet, werd in oktober vorig jaar opgepakt wegens het in bezit hebben van ongeregistreerde wapens en wapenbezit als veroordeelde misdadiger. Een maand later kwam hij vrij na betaling van ruim twee miljoen euro borg. Hij werd door een rechter veroordeeld tot een celstraf van een jaar, waarvoor hij zich in maart bij de gevangenispoort moet melden. Daarnaast kreeg hij duizend uur dienstverlening opgelegd.

T.I., die als tiener crack verkocht op straat, werd in 2004 al tot een celstraf van drie jaar veroordeeld omdat hij zich na een veroordeling niet aan de voorwaarden voor zijn voorwaardelijke invrijheidsstelling had gehouden. Hij zat niet de hele straf uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen