Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courteney Cox in huwelijkstherapie

Shownieuws

Het geheim achter het huwelijk van Courteney Cox is een therapeut. "Ik vind het bizar hoeveel mensen scheiden, ik kies ervoor om aan mijn huwelijk te werken."

Het geheim achter het goede huwelijk van Courteney Cox en David Arquette is een therapeut. "Ik vind het schokkend hoeveel mensen scheiden, ik kies ervoor om aan mijn huwelijk te werken", vertelt ze in de Britse krant Daily Mail. "Therapie helpt ons. Ik denk dat je alles kunt oplossen door erover te praten, maar ik heb daar graag een scheidsrechter bij."

Cox trouwde negen jaar geleden met Arquette, die ze in 1994 leerde kennen op de set van de horrorfilm 'Scream'. Vier jaar geleden kreeg het stel een dochtertje, Coco. "Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder mijn kind", vertelt de 44-jarige actrice. "Coco betekent alles voor me. Ik zou nog wel een kind willen krijgen en misschien, als dat niet meer lukt, wil ik er een adopteren."

Peetmoeder van het meisje is haar beste vriendin Jennifer Aniston, die ze leerde kennen op de set van de immens populaire komedieserie Friends. "Coco noemt haar Noona, wat Grieks is voor peetmoeder", vertelt Cox. "Ze zien elkaar ieder weekend en spelen dan met elkaar."

De donkerharige Cox is momenteel druk aan het werk voor haar eigen productiemaatschappij Coquette, die ze met haar man opzette. Ze wil graag meer films regisseren en gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe tv-serie Cougar Town, die ze ook produceert. "Ik speel een 40-jarige gescheiden vrouw uit Florida die op jongere mannen valt en een tienerzoon heeft." Het is nog onduidelijk wanneer de komische serie op tv te zien is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen