Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liza Minnelli geeft concert in Amsterdam

Shownieuws

Liza Minnelli komt naar Nederland. De Amerikaanse zangeres staat op 24 juni in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Dat meldt organisator Harry Mens.

Liza Minnelli komt naar Nederland. De Amerikaanse zangeres staat op 24 juni in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Dat zegt organisator Harry Mens zondag in De Telegraaf..

De 62-jarige Minnelli, die lange tijd met een alcoholverslaving kampte, zou zich weer volledig op haar carrière storten. Deze maand staat ze voor het eerst in negen jaar weer op Broadway. "Haar manager bezweert me dat ze helemaal terug is", vertelt een opgetogen Mens. "Er komt geen druppel alcohol meer haar kleedkamer binnen. Het is voor mij de mogelijkheid deze laatste grote traditie, na wijlen Sammy Davis jr. en Frank Sinatra, nog een keer aan Nederland te tonen."

Liza Minnelli is de dochter van actrice Judy Garland en regisseur Vincente Minnelli. Ze won een Oscar en een Golden Globe voor haar vertolking van Sally Bowles in de film 'Cabaret' in 1972. Ze sleepte in datzelfde jaar een Emmy in de wacht voor het televisieprogramma Liza with a z.

De voorverkoop voor het concert gaat zondag van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen