Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miljuschka heeft hersenkneuzingen na ongeluk

Shownieuws

Miljuschka Witzenhausen heeft hersenkneuzingen overgehouden aan het ongeluk. "Ze waren bang dat ik interne bloedingen had", vertelde ze in RTL Boulevard.

Miljuschka Witzenhausen heeft hersenkneuzingen overgehouden aan het ongeluk, dat woensdagavond plaatsvond op de Amsterdamse A10. "Mijn ene pupil was groter dan de andere, dus ik moest afgelopen nacht om het uur wakker gemaakt worden", vertelde de ONM-actrice geëmotioneerd in RTL Boulevard. "Ze waren bang dat ik interne bloedingen had."

De voormalige vj van TMF belandde met haar auto onder een vrachtwagen die zes ton zoutzuur vervoerde. Haar auto werd 'enkele honderden meters' meegesleurd door de vrachtwagen en Witzenhausen moest uiteindelijk uit het autowrak geknipt worden "Ik ben heel erg geschrokken", vertelde ze huilend. "Als de vrachtwagen was gekanteld, was ik er misschien niet meer geweest."

De 23-jarige presentatrice is inmiddels weer thuis. Ze werd donderdag aan het begin van de avond uit het ziekenhuis ontslagen. "Ik voel me ontzettend duf", vertelde Witzenhausen, die thuis verder herstelt van haar verwondingen.

Ze zou eigenlijk donderdag voor Radio 538 meedoen aan een zogenoemde IJstafette, een wedstrijd tussen RTL Boulevard en Radio 538. De wedstrijd werd gewonnen door het entertainmentprogramma, maar presentator John Williams droeg de bokaal op aan de geschrokken Witzenhausen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen