Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye: Michelle Obama in Viktor & Rolf-laarzen

Shownieuws

Michelle Obama kan bij Kanye West aankloppen voor modeadvies voor de inauguratie van haar man. "Ze moet van die Viktor & Rolf superheld-laarzen aantrekken."

Michelle Obama kan bij Kanye West aankloppen voor modeadvies voor de inauguratie van haar man Barack Obama op 20 januari. Ze moet zich volgens de modebewuste rapper een hoog kapsel aanmeten, net als tekenfilmfiguur Marge Simpson. "Ze moet 'hardcore' gaan", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine. "Ze moet van die Viktor & Rolf superheld-laarzen aantrekken."

Hoewel hij Michelle Obama maar al te graag van modeadvies bedient, hoeft Barack Obama niet op een pak van de hand van West te rekenen. "Ik zou iets voor Obama kunnen maken waarin hij naar een club kan gaan", vertelt de zanger, die op 20 januari aanwezig is bij de ceremonie. "Maar ik denk niet dat ik al klaar ben om kostuums te ontwerpen."

De 31-jarige West houdt zich steeds meer bezig met het ontwerpen van kleding."Ik zocht al mijn eigen outfits uit toen ik nog op de kleuterschool zat", vertelt hij. "Ik was altijd aan het tekenen en ontwerpen. Ik zat zelfs op de kunstacademie, maar ik ben gestopt om me op de muziek te kunnen richten." West probeert momenteel zoveel mogelijk te leren van de modewereld. "Ik neem geen afscheid van de muziek. Ik ga het alleen in de weekeindes doen."

Zaterdag reist de Amerikaanse artiest af naar Parijs, waar hij samen met modehuis Louis Vuitton de puntjes op de i gaat zetten voor een eigen schoenenlijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen